Rectificatie

Hoi hoi! Allemaal bijgekomen van de champagne hik en de oliebollenbuikpijn?

Ik zat net met het vorige stukkie in mijn hoofd en bedacht dat een zin mogelijk voor verwarring zorgt. Ik zei namelijk dat ik met oud en nieuw thuis miste en dat het dus niet heel erg is om volgende week naar te huis te gaan. Ik wil hier even bijvoegen dat ik natuurlijk helemaal niet uit Nieuw Zeeland weg wil, des te meer omdat het thuis koud en brr is en ik vandaag het in een heel zomers jurkje nog warm heb. Dit land is zo mooi, ook al zou ik een jaar blijven dan is er nog zoveel te ontdekken.
Thuis is weer een gewoon leven, ik zeg een want ik heb nog geen baan dus hoe en wat precies is onzeker. Zoals ik het tegen iedereen hier ook zeg, dat is weer een nieuw avontuur. Thuis zijn ook allemaal leuke mensen en die weer zien kijk ik wel naar uit.

Ik kan prima alleen zijn en het contact met jullie allemaal is heel makkelijk met de sociale media, Skype en WhatsApp maar dat is toch anders ;). Het is ook makkelijker om uit te kijken naar hetgeen dat komt dan om te treuren wat straks voorbij is…

Dat ik hier aan dacht komt door het uitzicht van deze buurt. Het vliegveld is namelijk vlakbij en vanaf sommige punten kun je prachtig vliegtuigen zien opstijgen. Een van die vliegtuigen brengt mij volgende week naar Auckland. Verder zit ik hier ook vlakbij het water, Lyall Bay om precies te zijn. Als je over dit water uitkijkt kun je zo af en toe de veerboten naar en van het Zuidereiland zien varen. Op een van die boten zat ik eergisteren nog.

Het water van Lyall Bay heb ik vandaag nog van nadere inspectie voorzien, ik wilde nog een (verlate) nieuwjaarsduik doen. Nu zullen jullie wel denken, ja ja, bij haar is het warm, zo vervelend is die nieuwjaarsduik daar niet. Nou, dat lekker warm viel me toch een potje tegen. Van een vrouw die ook stond te bibberen leerde ik dat het water in Lyall Bay het koudst is van alle stranden van Wellington, heb ik weer. Twee plonsjes en toen was ik er wel klaar mee, opdrogen door de zon (al rondlopend, geen zin om te liggen) en met een omweg weer naar huis gewandeld.


Bewijs dat ik echt heb geplonst

Voor dat ik naar het strand ging heb ik ook nog wat gedaan. Maar dat is een eigen blogje waard, misschien typ ik die vanavond nog. Vanavond ook mijn rugzakje pakken, morgen met de bus naar Hunterville, naar Gea in haar nieuwe huis. Ik verheug me al op de potjes rummikub. Nu eerst eten en relaxen, boel gelopen vandaag.

Advertenties

Een reactie op “Rectificatie

  1. Nieuw Zeeland blijft wel liggen. Je kunt altijd nog eens gaan. En, er wachten nieuwe avonturen in Leeuwarden of elders. Je zult wel moeten wennen aan ‘gewoon’, denk ik. Maar misschien wordt dat wel heel snel weer ‘nieuw’ en ‘ongewoon’ door nieuwe ervaringen in Nederland. Kom eerst maar lekker thuis en kijk dan verder.
    XXX
    Mam

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s