Terug naar t eiland

Nog een kleine acht uur vliegen en ik ben weer thuis. Voordat het zover is zal ik nog even recapituleren wat er de afgelopen dagen allemaal is gebeurd.

Volgens mij is het laatste wat ik heb verteld, dat ik naar de zoo ben geweest. De dagen daarna heb ik gevuld met Gea en Jet (een Nederlandse vriendin van Gea die graag de Nederlandse winter verruild voor het Nieuw Zeelandse zonnetje. Niks heel spannends, maar gewoon gezellig. Veel potjes Skipbo, de rummicub zat nog ingepakt. Ik denk dat we op wel vijftien potjes zaten, ik heb er maar 1 verloren. Leuk spel haha. Verder lekker gegeten, bezoek is voor Gea reden om ook eens een ijsje te nemen, dus daar maak ik natuurlijk ook graag gebruik van.

Ze woont net in het huis in Hunterville dus er moet nog het een en ander gebeuren, dus lekker balustrade aan het schrobben geweest. De vorige bewoner het het maar wat laten gebeuren, dus toen ze er aankwam was de tuin een grote jungle. Nu al stukken beter maar nog zeker project on going zeg maar…

Wel een leuke tuin met fruitbomen, lekkere kleine pruimpjes.

Na een paar nachtjes weer terug naar Wellington, waar mijn kamertje op me wachtte.

Zondag was museumdag, met name de zalen over de maori vond ik zeer interessant. Helaas daar niet veel foto’s van, mocht niet wegens copyright.

Maandag lekker ronddwalen in het centrum en dinsdag met de cablecar naar boven en via de botanic gardens weer naar beneden. Tussen de bedrijven door nog de laatste souverniertjes gescoord. Dinsdag de koffer voor het grootste deel gepakt en nog lekker uiteten om het goed af te sluite,

En toen was het alweer woensdag, tijd voor een laatste strandwandeling (met mooie strandvondsten) en toen de wandeling naar het vliegveld, was best te doen.

Het vliegen is eigenlijk geen probleem, dit keer geen paniek zoals de heenweg toen ik het toch wel heel eng vond om weg te gaan, allemaal wel prima. Maar dat wachten op die vliegvelden is toch niet mijn hobby hoor.

Inmiddels al het wachten overleefd en in het vliegtuig van KLM naar Amsterdam, heel wat films kijken, slapen heb ik al (geprobeerd) in het vliegtuig naar Shanghai.

Ik kijk er naar uit om op Schiphol mijn bagage te verzamelen en in de aankomsthal opgewacht te worden.

Inmiddels weer op Ameland. Het welkomstcomité gisteren stond klaar met een ballon, het vliegtuig was vroeg en ik zat aan het raam met mooi uitzicht, prima dus. Eenmaal bij mijn moeder en carla zijn we naar Almere gereden, het Van der Valk hotel. Heeeeeerlijk, de douche, daar gegeten en vanmorgen lekker ontbijt. Wel heel gek dat het hier nu zo vroeg donker, en laat licht is. Beetje verwarrend haha. De kou valt trouwens mee om naar over te schakelen. Hoe ik t vind om terug te zijn enzo moet ik nog even goed over na denken, wel gek in elk geval. Komende dagen eerst acclimatiseren en allemaal leuke mensen weer zien. Te beginnen bij vriendinnetjes Wietske en Joella vandaag, laatste met baby! Morgen wat dingetjes regelen en dan ’s avonds weer gezelligheid. En vandaag op tijd slapen want ik ben moeeeee.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s