Nieuwe avonturen

Zo, al even weer thuis. Een ruime maand inmiddels. Een maand waarin ik veel verschillende dingen heb gevoeld en gedacht rondom mijn reis.

Eerst wist ik niet helemaal zeker of het me de juiste voldoening had gebracht. Had ik misschien langer moeten blijven, dingen anders moeten doen? Misschien ja, maar dat ik nu thuis ben geeft ook weer ruimte voor andere dingen, andere plannen.

Ik ben wel 100% aangestoken met het reisvirus. En dat had ik eigenlijk niet verwacht, ik zag mezelf niet zo als een backpacker. Natuurlijk wilde ik altijd wel op leuke vakanties, maar weken, maanden weg. Dat was een ver-van-mijn-bed-show.
Eerlijk gezegd zie ik mijzelf over een paar jaar wel weer ergens rondreizen. Eerder mag ook, maar helaas geen geldboom op het balkon.

Wat zou ik dan willen doen? Geen idee, roadtrippen, rondreizen en werken, India, Azië, wie weet nog wel eens naar Nieuw Zeeland. Maar dan niet weer alleen, dat was prima hoor. Maar volgende keer wil ik mijn avonturen ook wel met iemand delen. Iemand die dit leest en zich aangesproken voelt? Let me know!

Ruim een maand thuis dus, inmiddels heeft mijn leven een soort van vorm gekregen. De afgelopen weken veel gesolliciteerd, gesprekken gehad maar helaas nog niet het verlossende woord dat ze me willen hebben. Gelukkig ben ik hier vrij flexibel in, dus vanaf volgende week ga ik weer lekker een paar dagen per week op Ameland bij de Zwaan aan de slag. Daarnaast veel nieuwe dingen leren, cursussen volgen en mezelf op de markt brengen als freelancer.

Dat is het avontuur van 2018!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s