Who wears the coat?

Hallo,

ik-in-regenjas.jpg

Ik ben Charlotte, 22 jaar en pas afgestudeerd van Communicatie. Ik woon nu nog in het noorden van Nederland, maar wie weet waar mijn toekomstige (droom)baan me zal brengen.

Deze blog is opgezet omdat ik mijn gevoelens rond het verliezen van mijn vader wilde delen. Hij is in 2005 overleden en ik bemerkte dat ik daar, nu ik ouder (en wijzer) ben geworden, nog wel wat over kwijt wilde. Zodoende heb ik een aantal posts gemaakt over het rouwen en wat ik daar bij tegenkwam.

Ik realiseerde mij na een tijdje dat ik natuurlijk meer ben dan alleen het verlies van mijn vader. Vandaar dat ik dit blog toen anders ben gaan indelen. Zo is hier nu ook ruimte voor ‘dagelijks’ bloggen. Tussen aanhalingstekens omdat ik het ritme nog niet echt te pakken heb. Maar dat komt nog wel. Daarnaast is hier nu ook ruimte voor een reisblog, ik reis graag, met vriendin J op stedentrip bijvoorbeeld. Maar deze blogpagina zal als eerste gebruikt worden voor mijn avontuur naar Nieuw Zeeland, een reis die stiekem ook weer met mijn vader verbonden is. Maar daar vertel ik je later alles over.

Ik heb dus net mijn papiertje binnen, ben je geïnteresseerd in wat ik op mijn opleiding en daarbuiten allemaal heb gedaan? Neem dan eens een kijkje op mijn persoonlijke portfolio.
X, Charlotte

8 reacties op ‘Who wears the coat?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s